Om mig

Mit navn er Malene Lund Smidt, og BookDrops.dk er min personlige blog med anbefalinger af det bedste, jeg læser, ser og lytter.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer, har en BA i historie og har gennem mange år arbejdet med kommunikation og formidling på både freelance- og fast basis.

Herudover er jeg inkarneret litteratur- historie- og sprognørd! Jeg ELSKER at læse og skrive, og som mine børn er blevet ældre, har jeg igen fået tid til at fordybe mig i litteraturen.

Jeg læser i hver eneste ledige stund, jeg har. Og jeg synes, jeg læser utroligt meget godt.

Derfor har jeg oprettet BookDrops.dk. Bloggen skal fungere som en virtuel ølkasse, som jeg kan træde op på og råbe ud til dig, når jeg støder på noget, jeg synes, du også skal have glæde af. Derfor vil du også kun møde anbefalinger her på bloggen – primært bøger, men også serier, film og podcasts, som har beriget mig, og som jeg er glad for at anbefale dig at bruge din aften, weekend eller ferie på.

Jeg håber, at du ofte vil kigge forbi BookDrops.dk, hvis du mangler inspiration til, hvad din næste gode bogoplevelse, serie, film eller podcast skal være. Hvis du også vil gå i dialog med mig her på siden, vil det være helt fantastisk: Gennem udveksling af synspunkter kan vi sammen bliver klogere på det bedste, der rører sig på bog-, serie-, film- og podcast-fronten.

De bedste hilsner fra Malene