Om mig

Mit navn er Malene Lund Smidt, og BookDrops.dk er min personlige blog med anbefalinger af det bedste, jeg læser, ser og lytter.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer, har en BA i historie og har gennem mange år arbejdet med kommunikation og formidling på både freelance- og fast basis.

Herudover er jeg inkarneret litteratur- historie- og sprognørd! Jeg ELSKER at læse og skrive, og i 2023 udkom min debutroman, ‘Naboværnet‘ hos Byens Forlag.

Jeg læser i hver eneste ledige stund, jeg har. Og jeg synes, jeg læser utroligt meget godt.

Derfor kan du her på bloggen møde mine anbefalinger af – primært bøger, men også serier, film og podcasts, som har beriget mig, og som jeg er glad for at anbefale dig at bruge din aften, weekend eller ferie på.

Jeg håber, at du ofte vil kigge forbi BookDrops.dk, hvis du mangler inspiration til, hvad din næste gode bogoplevelse, serie, film eller podcast skal være. Hvis du også vil gå i dialog med mig her på siden, vil det være helt fantastisk: Gennem udveksling af synspunkter kan vi sammen bliver klogere på det bedste, der rører sig på bog-, serie-, film- og podcast-fronten.

De bedste hilsner fra Malene