Om BookDrops.dk

På BookDrops.dk finder du anbefalinger af primært bøger, men også af serier, film og podcasts.

Da BookDrops.dk skal bruges som inspiration til de allerbedste oplevelser, vil der kun findes anmeldelser af de bedste bøger, jeg læser, af de bedste serier/film jeg ser, og af de bedste podcasts jeg lytter. Hvis du vil se alt, hvad jeg læser, ser og lytter, findes en komplet oversigt under ‘arkiver’ i menuen til højre på siderne om henholdsvis bøger, serier/film og podcasts.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer og vil bestræbe mig på at læse alt, hvad jeg får tilsendt. Med henvisning til ovennævnte idégrundlag for BookDrops.dk kan jeg dog ikke garantere, at jeg vil anmelde alle modtagne bøger – kun såfremt jeg kategoriserer dem som virkeligt anbefalelsesværdige.

Jeg er desværre aldrig blevet venner med e-bogsformatet: En rigtig god læseoplevelse er for mig knyttet sammen med at have en ‘papbog’ i hænderne. Derfor må jeg desværre takke pænt nej til at få tilsendt e-bøger.

Kontakt mig gerne på kontakt@bookdrops.dk.